LEIETAKERE

Fordelen med kontorfellesskap er spennvidden av kompetanse. Hos oss finner du alt fra fotografer til regnskapsfører. Du er også velkommen med det du kan best 🙂

Psykolog Justicia

Hennes tilnærming i terapi er dypt forankret i en forståelse om at hver pasients behov er unike, og hun legger stor vekt på skreddersydde behandlingsplaner basert på en grundig initial kartlegging.

Change Balance AS

Det viktigste er ikke hvor du begynner – det viktigste er hvor du bestemmer deg for å ende opp.

 

 

 

 

Fjellfrosk Media  AS

Vårt mål er å lage filmer som engasjerer og som faktisk gir de resultatene man er ute etter.
Enten om du vil å øke synligheten til merkevaren, rekruttere nye ansatte, presentere et prosjekt eller nå ut med ditt budskap så bistår vi med produksjon og filmfaglig kompetanse.

Arctic Aesthetic AS

Estetisk medisin, ofte referert til som kosmetisk medisin, strever etter å forsterke både det ytre utseendet og den indre selvfølelsen hos våre pasienter. Dette oppnås ved hjelp av en kombinasjon av avanserte medisinske og ikke-kirurgiske metoder.

TT forsikring og finans AS

Vi refinansierer gjeld, og tilbyr gode forsikringer til en rimelig pris. I mer enn 23 år har vi hjulpet våre kunder å spare tusenvis av kroner på refinansiering av lån og kreditter.

Pensjonistforbundet Troms

Vi har over 750 lokalforeninger i hele landet, og du er hjertelig velkommen. Vårt sentralbord har telefonnummer 22 34 87 70, og er åpent fra kl. 9-14 på hverdager (stengt i romjulen, påskeuken og helligdager).

Info-Sys AS

Vi bistår deg med abonnementsdrift, kundeservice og salg.

Cloud Controller AS

Cloud Controller er et fremoverlent selskap som følger med på endringene i samfunnet, og opplever ofte at endringer som regel er bra! Med skyløsninger kan vi gå fra å være en passiv kontroller til å bli en aktiv rådgiver for deg som kunde. Vi har tro på gode kunderelasjoner, tett oppfølging og god kommunikasjon.

Autorisert regnskapsfører Jan Odd Norø

Autorisert regnskapsfører som er godkjent av Finanstilsynet til å utføre andre bedrifters plikter etter bokførings- og regnskapslovgivningen

Joker Storgatbakken

lager og kontor

Behov for kontor?