Kontorfellesskap

VIL DU BLI EN DEL AV VÅRT KONTORFELLESSKAP I TROMSØ SENTRUM?

Kontorfellesskapet, Storgata 132 har sine lokaler på gateplan i Tromsø sentrum

Kontorfellesskapet er en fin løsning for bedrifter med en eller flere ansatte. Kontorene har høy standard og er moderne innredet.

Det er mye triveligere å ikke minst mer produktivt å være i et fellesskap i stedet for å sitte alene på et kontor uten fysisk kontakt med andre mennesker gjennom dagen.
Alle funksjonene du trenger i et moderne kontor er inkludert i husleien, som renhold, strøm, internett og alarm.

I fellesskapet har du tilgang til to møterom. Et med plass til 75 personer og et med plass til 10-12 stk.

Alle kontorene er koblet opp mot et ventilasjonsanlegg som gir god og frisk luft gjennom en lang arbeidsdag.

Det eneste du trenger å ta med er en egne bærbar PC som kobles opp mot felles nett og skriver. Kontorene leies ut ferdig møblert.

Det er mulig å leie parkeringsplass rett ved siden av lokalet. Det avhenger selvsagt om det er noe ledig på det tidspunktet du eventuelt ønsker å leie. Korttidsparkering finnes det mange av i umiddelbar nærhet. Ett av dem er rett utenfor inngangsdøren,

En stor fordel med å være i et ‘fellesskap er at «vi drar veksler på hverandre». Vi kjenner alle mange, men samlet er vårt nettverk formidabelt. Dersom vi ikke kan løse et problem internt er det alltid noen som kjenner noen som kan. Også markedsmessig er denne fordelen uvurderlig.

Hvis du synes dette høres spennende ut tar du kontakt på telefon 901 11771 eller send en epost til gisle@idemainvest.no.