Lokalene

The Arctic Room finner du på gateplan i Storgata 132 i Tromsø. Parkering er det rett utenfor lokalene og på andre side av gata.

I sørenden av samme bygg er det en Joker-butikk hvor du kan handle alt det du trenger til festen. Her er prisene på f.eks. Mack-øl lavere enn på Rema. Åpningstiden er til kl. 2300 alle dager. Enklere enn det blir det ikke.

2019 09 01 10.00.52 300x146 Lokalene

Klikk her for å se bilder av lokalet hvor vi hadde gjort jobben med å pynte til en “All inclusive-fest”

Klikk her for å se en video (Vimeo) av et bryllup vi arrangerte i 2018 med “All inclusive”.

Lokalene passer perfekt for firmafester, konfirmasjon, bryllup, bursdagsfeiring, minnestund og kurs/konferanser m.m..

Totalt areal er på 210 m2. Det er plass til ca.75 personer i hovedsalen. I tillegg er det et eget møterom som har 15 sitteplasser.Inngang 300x146 Lokalene

Lokalene er moderne innredet og inneholder i tillegg til salene, kjøkken, to toalett og bad med dusj. Det er satt av egen plass for dans og musikk.

Det er mulig å leie, projektor, PC og musikkanlegg med god lydkvalitet. Logg deg inn på din egen Spotify eller Wimpkonto og du har din egen favorittmusikk i lokalene. Bruk av internett er gratis.

Kjøkken, dekketøy og mat Lokalene

Kjøkkenet er komplett utstyret med dekketøy til 75-80 personer. Her finnes lysestaker, små og store, vannkarafler og kaffekanner m.m. Her finner du også steamer (hurtig oppvaskmaskin), kaffetraktere, komfyr og fire kjøleskap. Den ene kombinert med fryseskap. Kjøkkenet er ikke bygd som et storhuskjøkken og maten må derfor tilberedes andre steder før de bringes til lokalene. Det er en komfyr på kjøkkenet slik at du kan varme opp eller holde maten varm.

Omtrent alle våre kunder velger å bestille mat hos et av byens cateringsfirmaer. Dersom du trenger en anbefaling på gode leverandører i Tromsø bør du snakke med oss. Vi bruker Mersmak (Tromsprodukt) fordi de lager den beste maten og er raus mer megnden mat pr. person.

“All inclusive”- Vi ordner hele selskapet for deg.Sal alle bord 300x146 Lokalene

Hvis du ønsker det kan vi også levere en «komplett pakke» til ditt arrangement. Da tar vi oss av pynting av lokalene, servering av mat og drikke og vask og opprydding etterpå. Du velger selv hvilken mat som skal leveres og til hvilken pris. Vi skreddersyr ditt arrangement og det eneste du trenger å tenke på er å sette opp et budsjett pr. deltaker. Og invitere noen gjester selvsagt! Les mer om “All inclusie”-konseptet..

Vær oppmerksom på at firmafester, julebord og dimmefester kun kan bestilles med All Inclucive.

Budsjett og handleliste

Som en service for våre kunder har vi lagd en mal for handleliste i Excel som du får ved kontraktsinngåelse. Denne er ferdig utfylt med alt du trenger til ditt selskap og det eneste du behøver å gjøre er å sette inn antall personer. Regnearket beregner alle dine kostnader automatisk. Send regnearket til din printer og du har en praktisk handleliste som du kan bruke når du skal gjøre dine innkjøp. Enklere blir det ikke!

Kontakt og priser

Her på vår hjemmeside kan du se bilder av lokalene. Her finner du også våre priser. Ønsker dere “All inclusive” så lager vi dette i fellesskap innenfor den rammen du setter.

Sjekk også vår Facebookside. Her  har tidligere leietakere skrevet om sine erfaringer med lokalene.

Ta kontakt på telefon 901 11771 eller epost booking@arcticroom.no så kan vi avtale tidspunkt for visning av lokalene.