Pris

Pris ukedag

Priser helg

Ekstra leie

KONFIRMASJON

Fast pris uansett dag kr. 6500,- i leie. Hvis du ønsker å også leie dagen før konfirmasjonsdagen og det er en fredag eller en lørdag så koster det kr. 2500 i tillegg. Tillegg for ekstra ukedager før konfirmasjon er kr. 1500,-

JULEBORD

Alle helger i november og desember er satt av til julebord. Det betyr at det i disse helgene kun kan bestilles «All inclusive». Vi tar da ansvar for alt fra pynting av lokalet, bestilling av mat, selger drikkevarer og tar oppvasken underveis og etter at festen er over

All Inclusive bestiller du ved å klikke på denne linken. Bruk samme skjema dersom dere ønsker tilbud fra oss..

Dersom dere bestiller “All Inclusive” kan du se bort fra prisene som vist på denne siden. Vi lager en komplett pakke som inkludere både leie av lokale, bruk av utstyr, oppvask, servering o.s.v. Ta kontakt og be om tilbud.

ANDRE TIDSROM

Dersom du har behov for lokalet i lengere tidsrom (ved bryllup, barndåp, konfirmasjon o.s.v.) eller uttenfor tidsintervallene som vist i prislisten ovenfor ringer du 901 11771 eller sender epost til booking@arcticroom.no for tilbud.

Ved leie i ukedager (mandag t.o.m. torsdag) til arrangement som varer lenger enn til kl. 0000 kommer et tillegg i pris på kr. 2500. Maksimal varighet på fest i ukedager er til kl. 0200.

Leie av en dag ekstra hvis ledig dagen før din dato kr. 2000,-

Spesialavtale om vask av gulv, toaletter og kjøkken. (se kontrakt) Kr 1200,-

NB! Det kan være avvik fra prislisten på spesielle dager med spesielt stor etterspørsel.

Betaling av drikke i baren kan enten gjøres med kort eller Vipps

Prisen på drikke fra vår barmeny finner du her: Barmeny til the Arctic Room.