Bryllup

Med perfekt beliggenhet, midt i Tromsø sentrum ligger The Arctic Room, et moderne lokale somRose og bøsser e1537168908666 146x300 Bryllup passer utmerket for feiring av den store dagen.

Hos oss kan dere enten bare leie lokalet og gjøre alt selv, eller dere kan bestille the Arctic Room med vårt «AII inclusive” konsept.

All inclusive er perfekt for brudepar som ønsker å fokusere på noe annet enn planlegging. I samarbeid med brudeparet skreddersyr vi arrangementet slik at den store dagen blir akkurat slik dere ønsker det.

Våre dyktige og rutinerte ansatte gjør sitt ypperste for at selskapet skal bli en minnerik og hyggelig opplevelse – både for brudepar og gjester. Vi dekker bordene og pynter lokalet og ønsker dere velkommen med en drink ved ankomst. Maten dere ønsker bestiller vi fra ett av byens beste cateringfirmaer, slik at dere får velsmakende retter under bryllupsfeiringen.

I hovedsalen er det plass til 75 personer, avhengig av bordoppsett. På dansegulvet vårt kan brudeparet utføre sin første dans som nygifte foran feststemte gjester. Vi har et eget rom for barna. Her kan de kose seg med film og andre aktiviteter mens de voksne holder sine taler som kanskje ikke alltid er like interessant for de minste gjestene.

I baren kan gjestene bestille drikke fra en rikholdig meny med priser det er mange år siden sist du så på byens utesteder.

Vi vet at et bryllup er tidkrevende og det er mange detaljer som skal på plass. Hos oss er det enkelt med en “komplett pakke” for den store dagen. Vi tar oss av pynting av lokalene, servering av mat og drikke og opprydding etter at både brudepar og gjester har forlatt lokalet.

Dersom dere i stedet for vårt “All lnclusive­konsept” bare ønsker å leie lokale lager vi en spesialavtale med utvidet leietid. Hvis bryllupet er på lørdag får dere nøkkelen allerede på torsdag.

Ønsker dere tilbud på bryllup med “All inclusive” fyller dere inn skjema som du finner her.

Ring oss og avtal tidspunkt for visning og en hyggelig prat. Sammen blir vi enig om et arrangem1ent som varer livet ut!